Vill du veta hur din digitala närvaro mår på riktigt?

Låt oss ta tempen på din digitala närvaro genom en digital hälsocheck!

Under hälsochecken gör vi en helhetsanalys! Vi samlar information, analyserar, drar slutsatser och ger rekommendationer för hur din digitala närvaro kan skapa förändring och tillväxt. Med vår långa erfarenhet av webbutveckling och datastyrd digital marknadsföring känner vi till fallgropar och framgångsfaktorer - och kan visa rätt väg framåt.

Werklig har möte

Du får

En rapport och en personlig presentation.

En prioriterad lista på möjliga förbättringar, med snabba åtgärder och långsiktiga aktiviteter.

Om du så önskar en offert på vidare arbete med kontinuerlig uppföljning / rådgivning eller hjälp för att genomföra rekommenderade aktiviteter.

Vi checkar

KPI:er och benchmarking

Vi startar upp analysen med en helikoptervy på branschen och kartlägger din position. Sedan analyserar vi din befintliga digitala status, dina mål och syften samt potentialen.

Webbplatsen

Vi genomför en teknisk analys av er hemsida eller webbutik för att identifiera faktorer som motverkar en bra placering och exponering i sökmotorer och annonser. Utöver det kontrollerar vi er Google Analytics-koppling och analyserar om ni har rätt mål och mätpunkter uppsatta för att tillmötesgå era KPI:er.

Sökoptimering / SEO

Vilka uppenbara gap finns i er sökmotoroptimering? Är den tekniska uppsättningen rätt, och finns metabeskrivningar och kanoniska länkar på plats? Är innehållet optimerat för besökarnas vanligaste sökfraser? Vilka sökord jobbar era konkurrenter med, och hur rankar ni själva för dessa?

Annonsering / SEM

Vi analyserar er nuvarande sökordsannonsering och går igenom ert Google Ads-konto. Ofta kan vi identifiera fel som för breda sökordsmatchningar, felaktiga sökord, inga negativa sökord, fel budgivningsstrategi, ingen uppföljning av Quality-score, felaktig eller ingen konverteringsspårning, begränsad räckvidd och ingen uppföljning. Allt som är viktigt för fungerande och kostnadseffektiva Google Ads-kampanjer!

Sociala medier

Även närvaron på sociala medier ska bygga på en genomtänkt strategi och hjälpa till att uppnå de uppsatta målen. Vi analyserar dina tankar om er närvaro i sociala medier och utreder vilka sociala kanaler som bäst jobbar för era syften och målgrupper. Utöver det tittar vi på mixen av organiska inlägg, sponsrade inlägg och betald annonsering / paid social.

Övrig annonsering

Vi analyserar även era övriga digitala kampanjer som displayannonsering (GDA), Youtube-annonsering eller native-annonsering efter syfte, målgrupp, mål och tidigare utvärderingar. Optimerar ni era aktiviteter på rätt sätt? Når ni de uppsatta målen med rätt budskap mot rätt målgrupp vid rätt tillfälle?

Skicka in din intresseanmälan

Vill du veta mer kontakta oss via formuläret intill, maila oss på info@werklig.se eller ring på 021-17 17 97. Vi återkommer sedan med pris- och leveransinfo. Givetvis förpliktar du dig inte till någonting innan du har godkänt.