Webbyrå för hemsidor, webbutiker och applikationer

Hemsidor och e-handel

Webbplatsen är avgörande för varumärket och affärsmöjligheterna. En bra lösning förenklar dessutom dina arbetsprocesser.

När vi bygger eller vidareutvecklar din hemsida eller webbutik analyserar vi alltid först din verksamhet, målgrupper och mål. Sedan släpper vi loss grafiker och webbutvecklare.

Webbapplikationer

Som webbyrå bygger vi även webbapplikationer och komponenter av olika slag. Behöver du ett skräddarsytt boknings- eller kurssystem, konfigurationsfunktioner eller annat? Fråga oss!

Werklig har möte
Webbutveckling på Werklig i Västerås

Vår arbetsprocess

För att uppnå maximal effekt tar vi fram webbplatser i tre steg: Förstudie, design och utveckling. Givetvis finns vi även här för webbplatsens drift och utbildning av era redaktörer.

Förstudie

I form av workshop eller uppstartsmöte kickar vi igång projektet. Här analyserar vi ditt företag och dina behov in i minsta detalj. Vi är bra på att hitta guldkornen i just din verksamhet!

Webbdesign

Vi skissar och ritar en webbdesign utifrån din grafiska profil samt dina övriga behov. Designen stäms av med dig under resans gång.

Utveckling

Utifrån webbdesignen och de tekniska kraven skapar vi en slutliga webbplatsen. Med toppmoderna tekniska medel. Självklart mobilanpassad, sökvänlig och supersnabb!

Publiceringsverktyget väljer vi beroende på projektets omfattning och krav. Vi jobbar givetvis med WordPress, men även med tekniskt mer sofistikerade system där kraven är högre.

Vill du slippa driftansvaret?

Vi erbjuder ett helhetsansvar kring din webbplats. Våra serviceavtal för driftansvar täcker allt från tekniska uppdateringar och backup till säkerhets- och upptidsbevakning. Och skulle skadan ändå vara framme och du drabbas av ett intrång åtgärdar vi problemen. Allt till ett överkomligt fast månadsbelopp.