Webbutveckling - Hemsidor, webbutiker & Co.

En bra hemsida eller webbutik är mer än ett digitalt visitkort eller ett skyltfönster. Den är ofta första kontakten med slutkunden och därför avgörande för din branding, och inte minst i webbutikens fall affärsmöjligheterna. En bra hemsida förenklar dessutom för dig!

rosa-slim-100-werklig-curves-sticker

Webbapplikationer

Vi bygger även webbapplikationer och komponenter av olika slag. Behöver du ett skräddarsytt boknings- eller kurssystem, konfigurationsfunktioner eller annat? Fråga oss!

Vår arbetsprocess

För att uppnå maximal effekt tar vi fram webbplatser i tre steg: Förstudie, design och utveckling. Givetvis finns vi även här för webbplatsens drift och utbildning av era redaktörer.

werklig-mandagsmote-1

Förstudie

I form av workshop eller uppstartsmöte kickar vi igång projektet. Här analyserar vi ditt företag och dina behov in i minsta detalj. Vi är bra på att hitta guldkornen i just din verksamhet!

Webbdesign

Vi skissar och ritar en webbdesign utifrån din grafiska profil samt dina övriga behov. Designen stäms av med dig och ofta får du olika förslag.

Utveckling

Utifrån webbdesignen och de tekniska kraven skapar vi en fungerande webbplats. Med toppmoderna tekniska medel.

Självklart mobilanpassad, sökvänlig och supersnabb!

werkligen-toppen

Vill du slippa driftansvaret?

Vi erbjuder ett helhetsansvar kring din webbplats. Våra serviceavtal för driftansvar täcker allt från tekniska uppdateringar och backup till säkerhets- och upptidsbevakning. Och skulle skadan ändå vara framme och du drabbas av ett intrång åtgärdar vi problemen. Allt till ett överkomligt fast månadsbelopp.